ecològics, autèntics, de qualitat

BIO CAN MARTÍ

Productes alimentaris ecològics i de qualitat.

 

Bio Can Martí neix amb la voluntat i el convenciment d’oferir productes alimentaris d’origen animal, ecològics i de qualitat.

Disposem d’instal·lacions ubicades en indrets privilegiats, on regna la tranquil·litat i el paisatge ofereix un entorn i unes vistes magnífiques.

Disposem dels certificats de producció ecològica del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) que asseguren la qualitat a la producció d’ous de les gallines que viuen i pasturen lliurement a Can Martí i s’aixopluguen en uns habitacles especialment dissenyats per al seu benestar.

Preparats per exportar.

Exportem ous ecològics a diferents parts del món per seguir creixent en el sector ecològic. Bio Can Martí reunim totes les característiques i normatives vigents per poder dur a terme les exportacions amb la màxima qualitat.

OUS ECOLÒGICS

Uns ous procedents de gallines que viuen en llibertat en un entorn privilegiat i s’alimenten a base de pinso de procedència ecològica i les pastures del seu entorn.

Després de la posta, els ous passen directament a la cinta que permet recollir-los, marcar-los i envasar-los.

PACK-OUS-1024x807 copia
PACK OUS

Beneficis del consum d’ous ecològics.

Hi ha evidència científica que demostra que la qualitat nutritiva de l’ou ecològic és superior: conté un 2,6% més de proteïna i un 11% més d’àcid gras oleic (greix monoinsaturat saludable), i a més la puntuació obtinguda en un tast a cegues és més alta tant en textura com en gust.

Qualitat ecològica

Bio Can Martí segueix els criteris de qualitat exigits pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya i per la Unió Europea.

Les gallines viuen i pasturen en llibertat i s’aixopluguen en uns habitacles especialment dissenyats i homologats per al seu benestar.

L’equip de Bio Can Martí vetlla pel benestar animal i la consecució d’un producte de qualitat a tots els nivells: tècnic, veterinari, higiènic, nutricional, etc.

cc
km0
150x130

100% ecològics

Per garantir la procedència ecològica dels productes Bio Can Martí s’utilitzen segells d’acreditació ecològica. D’aquesta forma, es garanteix que no s’han utilitzat productes químics, respectant el medi ambient.

NORMATIVA I SEGURETAT

Traçabilitat

Des de Bio Can Martí assegurem que tot el que succeeix al llarg de la cadena alimentària compleix les mesures de traçabilitat i seguretat que estableix la llei. Els nostres segells ecològics ens avalen.

La Llei 14/2003, de 13 de juny, de la qualitat agroalimentària, entén la traçabilitat com un instrument que permet assegurar la qualitat dels productes agroalimentaris.

Normatives

Tota la producció ecològica està regulada mitjançant normatives. La legislació que regula la producció ecològica a Europa és el Reglament C.I.I.2092/91. Aquesta norma abasta la producció, la transformació i la comercialització dels productes ecològics.

A Espanya l’òrgan que té les competències és el CRAE, Comissió Reguladora d’Agricultura Ecològica, adscrita al MAPA (Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació).

CONTACTE

Us respondrem qualsevol dubte de manera ràpida i transparent

Adreça:
Bio Can Martí
Can Martí, S/N
08187 Santa Eulàlia de Ronçana
(Barcelona)

Email:
info@biocanmarti.es